Skip to content
06-20665945

Bekijk hier al onze diensten

Tevens is Klusservice Venlo het inkoopadres voor sanitair, deuren, schuifkasten, verlichting en alle benodigde materialen voor de uit te voeren klussen.

Schilderwerk

U kunt bij ons terecht voor zowel binnen als buiten schilderwerk. Er wordt gewerkt met verf van de vakhandel.

Behangen

Wij kunnen uw wanden behangen met het traditionele behang of vlies behang. Texen van de wanden en plafonds is uiteraard ook geen probleem.

Stucwerk

Een wandje rechtzetten of afwerken met fijn schuurwerk behoort tot de mogelijkheden maar ook spachtelpoets of granol is geen probleem.

Tegelwerk

Een nieuwe tegelvloer of de wanden van de badkamer voorzien van nieuwe tegels kan door ons uitgevoerd worden. Tevens kunt u de tegels uitzoeken in een van de showrooms die wij ter beschikking hebben.

Badkamers

Zin in een nieuwe badkamer of een nieuw toilet neem gerust contact op met ons. U krijgt een kosteloze en vrijblijvende offerte.

Dakramen plaatsen

Wilt u een dakraam laten plaatsen? Wij ontzorgen u van A tot Z. Neem contact op voor meer informatie. 

Tuinonderhoud

Geen zin om de tuin te onderhouden geen probleem. Wij doen tuin onderhoud zoals: bestrating, tuinhuis plaatsen, graszode leggen en uiteraard het gehele onderhoud.

Meubels monteren

Heeft u meubel gekocht die nog gemonteerd moeten worden bel gerust dit is geen probleem.

Verbouwingen

U kunt bij ons terecht voor de complete verbouwingen in en om het huis zoals: Metselwerk (schutting, aanbouw, plantenbakken), binnen en buitendeuren leveren en plaatsen. Velux ramen leveren en plaatsen.

Klusservice Venlo

Door de jarenlange ervaring en het werken met een vast aantal bedrijven kan Klusservice Venlo vrijwel alle klussen in en om woning en bedrijf voor u uitvoeren.

Jarenlange ervaring

Door de jaren heen zijn wij zo'n beetje overal geweest in Venlo en omstreken. We hebben een prachtig klanten bestand mogen opbouwen waar wij zeer trots op zijn. 

Geen nummertje

Wij zijn geen groot concern waar jij als klant een nummertje bent. Wij gaan voor persoonlijk contact en je kunt daarom altijd vrijblijvend met ons contact opnemen. Wij adviseren je graag!

Neem contact op